Gjorde en grym råbiff som förrätt på min födelsedag.
Ingredienser
600 gram oxfilé, kylskåpskall
2 st äggula(or)
2 msk dijonsenap
1 tsk worcestershiresås
0,5 dl majsolja
1 tsk Konjak
tabasco
salt och peppar
2 msk cornichons, finhackade
2 msk kapris, finhackad
2 msk persilja, finhackad
Tillagning
1. Hacka köttet så fint som möjligt.
2. Blanda äggulor, dijonsenap och worcestershiresås. Häll ner oljan i en tunn stråle under vispning. Rör ner konjak och smaka av med tabasco och salt och peppar.
3. Rör ner cornichoner, kapris, persilja och rödlök. Tillsätt köttet och blanda väl.
4. Servera med äggula, kapris, rödlök och en blandningen av hackade rödbetor och cornichons.
Ingredienser
600 gram oxfilé, kylskåpskall
2 st äggula(or)
2 msk dijonsenap
1 tsk worcestershiresås
0,5 dl majsolja
1 tsk Konjak
tabasco
salt och peppar
2 msk cornichons, finhackade
2 msk kapris, finhackad
2 msk persilja, finhackad
Tillagning
1. Hacka köttet så fint som möjligt.
2. Blanda äggulor, dijonsenap och worcestershiresås. Häll ner oljan i en tunn stråle under vispning. Rör ner konjak och smaka av med tabasco och salt och peppar.
3. Rör ner cornichoner, kapris, persilja och rödlök. Tillsätt köttet och blanda väl.
4. Servera med äggula, kapris, rödlök och en blandningen av hackade rödbetor och cornichons.
Kommentarer